Projecten Zonneveste Projectontwikkeling Leme

Zonnevest Projectontwikkeling realiseert zelfstandig of in samenwerking met partners opvallende nieuwbouwprojecten. Een platte zelfstandige organisatie die vlot en adequaat kan inspelen op kansen en uitdagingen in de vastgoed wereld. Van haalbaarheid studies en pragmatische oplossingen tot een succesvolle oplevering. Dit succes is mede te danken aan het van nature consument gericht opereren en de heldere communicatie met alle betrokken partijen tijdens het ontwikkel – en bouwproces. Innovatief en duurzaam, van kleinschalige inbreidingslocatie tot initiatieven op wijkniveau, maar altijd met een optimale prijs/product verhouding.

Verkaveling - Onder Venne Lemele

Onder Venne Lemele

In 2005 is Zonnevest in samenwerking met de gemeente Ommen gestart met de ontwikkeling van de wijk Onder Venne. Een voormalige weiland centraal gelegen in het dorp Lemele, ideaal voor een kleinschalige uitbreiding. In het begin was er sprake van een inhaal slag, reeds jaren was er geen ruimte voor nieuwbouw. Nu worden er elk jaar naar behoefte enkele woningen gebouwd. Inmiddels is de laatste fase in beeld. Ruimte voor wonen in een gezellig dorp met goede voorzieningen, dichtbij de natuur tussen Twente en Salland.

Erve Wiltingh

Erve Wiltink

Op de grens van Salland en Twente bepaalt Erve Wiltink al meer dan een halve eeuw de entree van Lemele. Prachtig gelegen aan de voet van de Lemelerberg in een essen landschap met magnifiek vrij uitzicht op de flank. De plannen zijn gereed om van het vergeten erf een bijzondere leefomgeving te maken met twee unieke woonhuizen. Wederopbouw van een karakteristiek erfensemble aan de noordzijde van het esdorp Lemele. Royaal, landelijk en authentiek wonen op een van de mooiste plekken van Nederland.