Over Zonnevest

Even voorstellen

Zonnevest Projectontwikkeling realiseert zelfstandig of in samenwerking met partners opvallende nieuwbouwprojecten. Een platte zelfstandige organisatie die vlot en adequaat kan inspelen op kansen en uitdagingen in de vastgoed wereld. Van haalbaarheid studies en pragmatische oplossingen tot een succesvolle oplevering. Dit succes is mede te danken aan het van nature consument gericht opereren en de heldere communicatie met alle betrokken partijen tijdens het ontwikkel – en bouwproces. Innovatief en duurzaam, van kleinschalige inbreidingslocatie tot initiatieven op wijkniveau, maar altijd met een optimale prijs/product verhouding.

Wegwijzer bij de aankoop van uw woning

Een nieuwe woning koopt u niet dagelijks. Het is een belangrijke stap in uw leven. Wij vinden het daarom van groot belang om duidelijk te zijn over de gebruikelijke procedures en voorwaarden bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Wij adviseren wij u voor aankoop de uitgebreide documentatie goed door te nemen.
De op deze website opgenomen informatie geldt voor de standaard woningen zoals die zijn opgenomen in dit bouwplan en vormt een geheel met de verkooptekeningen. Het doornemen van de verkoopstukken geeft u inzicht in het volledige bouwplan. Daarnaast kan de ontwikkelaar of makelaar u verdere informatie verstrekken die u nodig heeft voor het nemen van een aankoopbeslissing.