Erve Wiltingh
Deel deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Erve Wiltink

Op de grens van Salland en Twente

Op de grens van Salland en Twente bepaalt Erve Wiltink al meer dan een halve eeuw de entree van Lemele. Prachtig gelegen aan de voet van de Lemelerberg in een essen landschap met magnifiek vrij uitzicht op de flank. De plannen zijn gereed om van het vergeten erf een bijzondere leefomgeving te maken met twee unieke woonhuizen. Wederopbouw van een karakteristiek erfensemble aan de noordzijde van het esdorp Lemele. Royaal, landelijk en authentiek wonen op een van de mooiste plekken van Nederland.

Erve Wiltingh - Woonboerderij

De markante woonboerderij

TE RENOVEREN WOONBOERDERIJ (1952)

Onderdeel van ERF-ENSEMBLE op een van de mooiste locaties van Overijssel. Al ruim een halve eeuw bepaalt Erve Wiltink de entree van Lemele, op de grens van Salland en Twente. Prachtig gelegen aan de voet van natuurgebied de Lemelerberg, in een essen landschap met fenomenaal vrij uitzicht over eigen grond op de westflank.

Na een intensieve planologische procedure zijn de plannen gereed om van het vergeten erf een bijzondere leefomgeving te maken met twee unieke woonhuizen. Inmiddels ligt er een goedgekeurd en vastomlijnd project klaar om de bestaande boerderij ingrijpend! te renoveren en het erf compleet te maken met een schuurwoning, +1000m3 onder architectuur, en een gezamenlijke stal(ling).

Er is ruimte genoeg op deze unieke locatie. De percelen “bestaande boerderij” ca 1 ha en “schuurwoning” ca 0,9 ha vormen samen het erf-ensemble. Er kan verbouwd/gebouwd worden in eigen beheer of met onze aannemer. Het erf en de ontwerpen liggen vast, de invulling en uitvoering van het interieur is volledig aan de nieuwe eigenaar.

Erve Wiltingh - Woonboerderij 01
Erve Wiltingh - Woonboerderij 02
Erve Wiltingh - Woonboerderij 03
Erve Wiltingh - Woonboerderij 04
Erve Wiltingh - Schuurwoning

De schuurwoning

NIEUW TE BOUWEN SCHUURWONING + 1000 M3

EVE architectuur heeft de “Schuurwoning” een nieuwe dimensie gegeven. Enorm
veel praktische wooninhoud optimaal gepositioneerd op het erf, passend bij het
karakter van de omgeving. Indelings voorstel: Living met mooie lichtinval en magistraal uitzicht door vide in glas en veranda, royale woonkeuken met zicht op het erf, hal, entree met vide in glas, studeerkamer (evt met schuifdeuren naar living), bijkeuken en inpandige garage 8,32x 3,65 m! overigens ook deels bij het wonen te betrekken.

Verdieping met 4/5 slaapkamers, (of inloopkast en berging), grote badkamer. 2e badkamer en overloop volledig in glas en overloop brug in daglicht en betrokken bij de omgeving. Via trap achterhuis naar bergzolder.

Erve Wiltingh - Schuurwoning 1
Erve Wiltingh - Schuurwoning 2
Erve Wiltingh - Schuurwoning 3
Erve Wiltingh - Schuurwoning 4
Erve Wiltingh - Plattegrond

De bestemming van de percelen, zoals omschreven, is afgerond. U kunt een van de percelen kopen, vanuit een exacte omschrijving en met de garantie van de bouw mogelijkheden. Een perceel van ca 1 hectare met de boerderij ter renovatie, of deels nieuwbouw, die keuze is aan u. Het Schuurwoning perceel, met een kleine hectare, is volledige nieuwbouw. De gevels moeten wel dezelfde uitstraling behouden als op de artist impressions. Gezamenlijk kan tzt de gedeelde schuur gebouwd worden en het erf inrichtingsplan worden uitgevoerd. Zonneveste begeleidt de contacten met de gemeente Ommen. U hebt een volledig vrije keuze in de uitvoering van de bouw. Natuurlijk is ook onze huis- aannemer Bouwbedrijf Exel Lemele is bereid de plannen samen met u uit te werken.

Meer informatie vindt u in de brochure Erve Wiltink of maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.